Valmorel - La Belle

Valmorel vormt samen met Saint François Longchamp en Doucy het grote skigebied « Le Grand Domaine », goed voor 152km skiplezier.

Via de Col de la Madeleine (2000m) kunt u skiën van de Tarentaise-vallei naar de Maurienne-vallei en omgekeerd. Het grootste dorp in deze streek is het levendige Valmorel, dat een voorbeeld is van geslaagde architectuur: de appartementen zijn in authentieke chaletstijl gebouwd, het gezellige centrum is autovrij en er zijn talloze winkels, restaurants en discotheken.

Ook St. Francois Longchamp, gelegen op de Col de la Madeleine geniet u er van een prachtig zicht op de Italiaanse zijde van de Mont-Blanc, is een ideale uitvalsbasis om Le Grand Domaine te ontdekken. Na een dagje skiën kan je in de vele restaurants genieten van de typische keuken van de streek. De talrijke bars en de discotheek maken de après-ski compleet.

Kortom: Le Grand Domaine is een skioord waar je een onbezorgde en actieve skivakantie kan doorbrengen!

1 hotel in de streek

Hotel Chalet Du Crey

All Inclusive
Het gezellige hotel Le Chalet du Crey heeft een hoofd- en annex gebouw en bezit een groot zonneterras met een schitterend uitzicht op de vallei. Het charmante dorpje Le Crey ligt op ongeveer 1.5 km van het gezellige en autovrije centrum van Valmorel, waar verschillende... Lees meer
-Shortski met bus vanaf - € 418.00
07 januari 2021
Details

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS