Verblijfstypes

All Inclusive

Met een All Inclusive skivakantie, weet U op voorhand precies hoeveel uw skivakantie zal kosten.

Naast overnachting in een hotel, inclusief ontbijt, lunch (of lunchpakket) en avondmaaltijd kan U genieten van een Free Bar-aanbod.  Vanaf 17u of 18u (afhankelijk van het hotel) tot 23 u geniet U van gratis drank aan de bar van het hotel.

Op de dag van aankomst zal U dus 's avonds een eerste maaltijd voorgeschoteld krijgen in het restaurant van het hotel en start uw eerste Free Bar.  En op de dag van vertrek ontvangt U ontbijt en nog een laatste lunch(pakket).  Dranken en hapjes zijn de dag van vertrek niet meer inbegrepen.

Alle Franse hotels van Skiworld bieden enkel deze erg populaire formule tijdens de winter aan. Méér info over de Skiworld-All Inclusive.                                

Tijdens de zomer is er geen All Inclusive formule beschikbaar.

Logies

Kiest U voor verblijf in één van de Skiworld-residenties, dan kan U kiezen voor een verblijf in Logies.  

De ene persoon houdt van de vrijheid om te gaan een staan waar hij wil, geen rekening te moeten houden met ontbijturen, zelf in te staan voor maaltijden, zo laat of zo vroeg op staan als hij zelf wil, ...

Skiworld biedt deze formule aan in La Plagne-Montalbert, Tignes-Le-Lac, Les 2 Alpes en Vaujany.

De andere persoon houdt dan weer van lekker in de watten gelegd te worden, niet hoeven na te denken over wat te eten, maar houdt van de privacy van een verblijf in een appartement of studio ?  

Ook dat kan bij Skiworld. U boekt gewoon uw appartement of studio met een All Inclusive formule.

Half Pension

Letterlijk betekent half pension overnachting in een hotel, inclusief ontbijt en avondmaaltijd. Dit betekent dus dat er geen lunch bij inbegrepen is. Op de aankomst dag zal het hotel personeel een diner verzorgen en 's ochtends bij het wakker worden kan U genieten van een stevig ontbijt tot en met de dag van vertrek. 

U kan deze formule boeken in één van de vele residenties van Skiworld te La Plagne-Montalbert, Tignes-Le-Lac, Les 2 Alpes en Vaujany.   Het aanbod in Italië - Val di Fiemme is uitsluitend in Half pension.

Skiworld biedt deze formule aan tijdens de zomer in al haar Franse hotels.

Vol Pension

Volpension betekent letterlijk een overnachting in een hotel, inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd. Op de dag van aankomst zal U dus 's avonds een eerste avondmaal voorgeschoteld krijgen in het restaurant van het hotel. En op de dag van vertrek geniet U nog van ontbijt én lunch.

Vol pension mag U niet verwarren met all inclusive: drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen.

Skiworld biedt deze formule slechts aan voor groepen.

Kamer & Ontbijt 

Skiworld biedt geen overnachtingen, met enkel ontbijt, aan.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS