BLOG

Langste afdaling van Oostenrijk ligt in Zell am Ziller

Dankzij de nieuwe dalafdaling in Zell am Ziller kun je vanaf de Übergangsjoch op 2.500 meter helemaal naar het dal skiën, dat zo’n 2.000 meter lager ligt. 1.930 meter om precies te zijn! In totaal ben je op de ski’s 10 kilometer onderweg om vanaf het hoogste punt van het skigebied naar het laagste punt te skiën.

De aanleg van de dalafdaling in het dorp geen opwelling geweest. “De eerste ideeën voor een dalafdaling naar Zell am Ziller kwamen al meer dan 20 jaar geleden op tafel. De concrete omzetting van die plannen en de bouw heeft de laatste 5 jaren geduurd,” vertelt voorzitter van de Zillertal Arena Franz Kranebitter. Naast Franz Kranebitter liet ook marketingchef Annemarie Kröll zich uit over de afdaling. Zij liet weten uitermate trots te zijn dat er na een lange fase van planning de gasten van de Zillertal Arena meer comfort kunnen bieden.
De nieuwe dalafdaling zorgt er natuurlijk ook voor dat je niet meer naar beneden hoeft met de gondel om te kunnen après-skiën. Pas wel op dat het gaat om een piste voor gevorderde skiërs!

Méér info

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!