BLOG

Enkel voordelen bij een shortski ?

Enkele factoren maken van de shortski - ook wel miniski of weekendski genoemd - een succesproduct : 

  • Er even tussenuit :

Een shortski of weekendski geeft fervente skiërs dé kans om het maximum uit een weekendje te halen.   Je vertrekt donderdagavond na een werk- of schooldag, en reist tijdens de dag.  Op die manier kunnen we U 3 volledige skidagen aanbieden.  En de ambiance ?  Die is verzekerd !

  • Comfortabel en onbezorgd reizen :

U reist met Sleeping Class bussen ;  ’s nachts slapend reizen en ‘s morgens volledig uitgerust op uw bestemming aankomen om dadelijk de piste op te vliegen.  Ook bij de terugkeer geniet je van de nachtrust.  Velen maken nog de keuze om de maandag naar het werk te gaan, U komt immers ’s morgensvroeg weer aan en op die manier kost een shortski U maar één vrije dag.

  • Maxi-Pistegenot : 

Uw touroperator of het hotel hebben er zeker al voor gezorgd dat uw skipas klaarligt bij aankomst.  Heeft U reeds vooraf je ski- of snowboard materiaal gehuurd, dan kan je dit ook snel afhalen.  Ideaal zijn die hotels die zich aan de skiliften en aan de skipistes bevinden, zodat je geen seconde skigenot verliest.Je skiet tot de laatste dag en tot net voor je de bus in stapt, na een verkwikkende douche.

  • Succesformule :

Shortski is een de skiformule op maat van vele skiërs, als tussendoortje, en vooral ook  als manier om meerdere bestemmingen in een seizoen te doen.  Bij Skiworld zien wij de ‘trouwe’ klanten in één seizoen regelmatig terugkomen en telkens een ander hotel van de groep kiezen.

  • Prijs-kwaliteit

Een shortski heeft een uistekende priijs-kwaliteit verhouding.  Kies bovendien voor een hotel met all-inclusive formule, dan zijn er bovendien ook geen verrassingen ter plaatse.  U boekte immers een all-in pakket.  En schrijf U ook in op de nieuwsbrief, er worden regelmatig promoties of last minutes aangeboden.

  • Ook in  Groep :

Shortski in groep of met het bedrijf  is zeer in trek, de touroperator regelt alles voor U, en stelt een programma op maat samen.  Een mooie incentive voor uw betere klanten of voor uw personeel ?  Zij zullen het zeker weten te appreciëren

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!