Boeking Maken

U wenst uw boeking online te maken op www.skiworld.be , niets is eenvoudiger. 

Alle stappen zijn logisch opgebouwd, en U wordt begeleid in het bepalen van uw keuzes en in het bezorgen van alle elementen die wij nodig hebben om de berekening van uw boeking te finaliseren.

Uiteraard kan U nog steeds uw reservatie maken via uw vertrouwde reisagent, via een bezoek aan het reiskantoor of door tijdens het boekingsproces uw reisagent specifiek aan te duiden (in stap 3/3)

Naast de hotelpagina’s, kunt U naast het hotel van uw keuze, ons reeds de eerste belangrijkste gegevens bezorgen. 

Stap 1 / 3

Op basis van deze gegevens krijgt u een overzicht van de mogelijke vertrekdata, beschikbaar in de periode die U heeft aangegeven. 

U kan hier nog een keuze maken tussen de verblijfsduur en het vervoermiddel (bus of eigen vervoer).  Maak uw keuze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kan naar de volgende stap gaan.

Stap 2 / 3

Op basis van de gemaakte keuze bevestigen we U de transportgegevens.  U kan ze nog wijzigen door op de voorgestelde opstapplaats te klikken en een andere opstapplaats te kiezen.

De kamertypes worden U voorgesteld en kan U alsnog wijzigen. Men kan deze wijzigen door het voorgestelde kamertype op ** te zetten en een nieuw kamertype met bezetting van het aantal personen aan te klikken.

Legende Lettercodes  :

A             Op aanvraag, Skiworld dient een aanvraag in te dienen bij de leverancier om de beschikbaarheid op te vragen. U ontvangt hiervan bevestiging ten laatste de volgende werkdag.

B             Beschikbaar, dit kamertype is beschikbaar.

B!            Laatste Plaatsen, er zijn nog slechts enkele kamers van dit type beschikbaar

V             Volzet, er is geen beschikbaarheid van dit kamertype

Kamertypes met vermelding PROMO zijn steeds de voordeligste kamertypes mét een fluid-pricing voordeel.

 

Vergeet niet de extra's die u wil reserveren aan te vinken bij elke persoon, ook de gewenste skipas dient U aan te vinken.

De prijzen van de extra's staan bij elk produkt vermeld. 

U bevestigt het nemen van de reisverzekering. Wenst U nog een uitbreiding of wijziging op te nemen met betrekking tot de extra-producten (huur materiaal, skiles of skipas), dient U dit in deze stap aan te duiden.

Na elke wijziging die men heeft aangebracht in het reservatiescherm, dient men een herberekening van de prijs te maken  ( Klik Herberekenen Prijs ) om een nieuwe prijsberekening te maken en om de juiste gegevens te bewaren alvorens naar de volgende stap te gaan.

U kan naar de volgende stap 'bevestigen reservatie' gaan.

Stap 3 / 3

We zijn reeds aangekomen bij de laatste stap.  Wij hebben van U nog een aantal gegevens nodig.  

  • De gegevens en contactgegevens van de hoofdboeker

Skiworld houdt rekening met uw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Skiworld zal vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan derden.

De informatie die wij van u vragen hebben we nodig om uw reservatie zo correct mogelijk uit te voeren.

  • U hebt nog 3 mogelijkheden om te bepalen via welke weg U de boeking wenst te laten opvolgen :
  • U wenst direct online boeken :

Skiworld volgt de boeking verder op,Skiworld bevestigt U rechtstreeks de boekingU betaalt rechtstreeks aan SkiworldWijzigingen/Annulaties regelt U rechtstreeks met Skiworld  cfr contactU ontvangt de reisdocumenten rechtstreeks van Skiworld

  • U wil via een Skiworld-specialist boeken :

Skiworld heeft een aantal reisagenten, als ski-experten geselecteerd.  Zij kennen de skiproducten en Skiworld het beste en zullen U het beste kunnen begeleiden in uw keuzes.De door U gekozen reisagent wordt op de hoogte gebracht door SkiworldUw reisagent volgt de reservatie verder op,Skiworld bevestigt de boeking aan uw reisagentU betaalt aan uw reisagentWijzigingen/Annulaties regelt U met uw reisagentU ontvangt de reisdocumenten via uw reisagent

  • U wil via een reisagent boeken

De door U gekozen reisagent wordt op de hoogte gebracht door SkiworldUw reisagent volgt de reservatie verder op,Skiworld bevestigt de boeking aan uw reisagentU betaalt aan uw reisagentWijzigingen/Annulaties regelt U met uw reisagentU ontvangt de reisdocumenten via uw reisagent

  • U bezorgt ons ook nog de gegevens van de medereizigers.

Reservatie voltooien

U hebt alle 3 stappen van de reservatie succesvol doorlopen. 

Skiworld zal U per mail een bevestiging van ontvangst de aanvraag tot boeking bezorgen. 

Let wel ! Uw boeking is slechts bevestigd na het ontvangen van een confirmatie/boekingsbevestiging van Skiworld.  Deze bevestiging wordt U ten laatste de eerst volgende werkdag bezorgd.

De boeking wordt definitief na het betalen van het voorschot.  

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS