Les 3 Vallées - under construction

De skiregio Les 3 Vallées met zijn 3 valleien (St.-Bon, Les Allues/Méribel en Belleville) is een droom voor elke wintersportliefhebber: de skigebieden van Les Menuires, Val Thorens, La Tania, Méribel, Courchevel en Brides-les-Bains zijn samen goed voor meer dan 600 km skiplezier! Hier kunnen zowel beginners als gevorderden terecht. 

 

Les Menuires is een uiterst dynamisch wintersportoord dat volledig is afgestemd op de fanatieke skiërs! Dankzij een uitgebreid netwerk van sneeuwkanonnen is sneeuw altijd verzekerd!  

Les Menuires voldoet aan alle noden van de veeleisende skiër: restaurants, winkels, boetieks, bars en alle mogelijke sportactiviteiten (o.a. verward openluchtzwembad en schaatsbaan).  

Vanuit Les Menuires vertrekken de gondelliften naar de Mont de la Chambre (2850m), waar u kan afdalen tot in Val Thorens.

Val Thorens is met zijn 2300m het hoogste skioord in Les 3 Vallées en bovendien het hoogste skigebied in Europa.  Val Thorens biedt u een ruime keuze aan après-ski mogelijkheden: culinair genieten in één van de vele restaurants, bars, disco's en zo meer...

Elke dag skiën op andere, door de zon verwende pistes en nagenieten van de afgelegde kilometers, daarvoor moet men naar 'Les Trois Vallées' komen.

 

 

 

0 hotels in de streek

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS