Vaujany - Alpe d'Huez

Alpe d’Huez is ongetwijfeld één van de bekendste skistations van Frankrijk en is reeds jaren de topbestemming van Skiworld.    

Ruim 235 km pistes en 86 liften in alle moeilijkheidsgraden, zorgen voor skiplezier aangepast aan ieders niveau. Voor de gevorderde skiërs is de afdaling van de Sarenne een ware uitdaging: 16 km afdalen met een hoogteverschil van 1800 m!    Het hele skigebied strekt zich uit van de Pic Blanc en verbindt Alpe d’Huez met een reeks schilderachtige dorpjes zoals: Huez, Villard-Reculas, Auris, Oz en Vaujany.

Vaujany slaagt erin de het karakter van een authentiek bergdorp te bewaren, ondanks de investeringen in de best presterende installaties.  Een knap staaltje van architectuur is de ijspiste, die volledig werd geïntegreerd in de natuur en daardoor het traditionele karakter van het station niet doorbreekt.

Ook tijdens de zomer bruist Vaujany van de activiteit met tal van animatie- en sportactiviteiten.  De ligging trekt uiteraard vele wielertoeristen naar het dorp.

Meer informatie over wintersport in Alpe d'Huez.

2 hotels in de streek

Les Hauts de la Drayre zomer

Les Hauts de la Drayre - Appartementen

Deze residentie is goed gelegen op 250m boven het dorpscentrum met een schitterend zicht op de waterval La Fare.   De winkeltjes en restaurants liggen vlakbij voor een zorgeloze vakantie.  De appartementen werden recentelijk gerenoveerd en voorzien van een nieuwe... Lees meer

Hotel Les Grandes Rousses

Het gezellige hotel Les Grandes Rousses** ligt op 200m (roltrappen) van de liften welke Vaujany verbinden met Alpe d’Huez. Hier heb je 240 km skipistes. De appartementen Les Hauts de la Drayre liggen op 50 meter en vormen de kamers van het hotel. Lees meer

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS