Hotel Chalet Du Crey

Le Crey, Valmorel-Le Grand Domaine (La France)

Cet hôtel de style chalet se trouve dans le village de Le Crey, juste au dessous la station de ski de Valmorel.   Le

Il propose une cheminée à foyer ouvert ainsi qu'un bar et un restaurant servant des plats traditionnels et internationaux.  

 

 • fluid pricing
 • All Inclusive
 • Budget
 • Chambres de famille
 • Ski-Sun Hôtel

Restaurant - Bar

Au restaurant agréable de l'hôtel vous êtes servi à table ou vous vous servez au buffet.  Vous dégustez un mélange équilibré de la cuisine traditionelle et savoyarde (Raceltte, Tratiflette), completée d'une gastronomie française, belge et italienne.  Un petit-déjeuner buffet est préparé chaque matin, vous profitez d'un buffet complet. Le déjeuner vous est servi sous forme d'un snack ou un repas à pain ou à pâtes.  Vous avez la possibilité de choisir un panier-repas pour déguster sur les pistes.  Une soupe est offerte à 17hr00 à notre clientèle 'tout inclus'.  Le soir vous êtes servi un diner à 3 plats.  Chaque semaine nous vous proposons un barbecue sur la terrasse de l'hôtel.

A notre bar, équipé d'un télé, vous pourrez déguster divers bières, cocktails et apéritifs. 

 


 Les chambres 

Les chambres agréables sont reparties entre le bâtiment principal et le bâtiment annexe, qui ce trouve juste à côté.  Toutes les chambres sont équipées des lits de qualité supérieure et d'une salle de bains privative avec baignoire ou douche.  

 

Type de logement : Type 2A: chambre double  2p - Type 2B: chambre triple 2-3p - Type 2C: chambre quadrupple 2-4p - Type 2D: chambre de famille 2-5p - Type 2E: chambre de famille 2-6p - Type 1A: chambre simple.   

 Après Ski

l'Hôtel Chalet Du Crey un àprés-ski  d'ambiance cosy.  Relaxer après une journée de ski ou une ambiance après-ski excellente et incontournable, tout est possible !

 

 


Wifi gratuit

Une connexion Wi-Fi gratuite est disponible dans les parties communes et dans les chambres.

 


Animation

L'hôtel et le personnel sont très dynamiques.  Participez au promenade au tourchon, le jeu-questionnaire, le barbecue d'hiver ou les soirées thématiques.

 

 


Wellness

Vous pourrez également vous détendre dans le sauna et ou profiter d'un jacuzzi au spa de l'hôtel. (payable). 

 

 


Terrasse

L'hôtel dispose d'une terrasse panoramique avec une vue exceptionelle sur la Vallée d'Aigueblanche.  Sur ce terrasse ensoleillé, nous vous proposons un barbecue, également pendant l'hiver.


Weekski :8d with own car or 10d car
Midweekski :6d with own car or 8d car
Shortski :3d with own car or 5d car
Départ Duur Reg   Prix  
29/02/20 8 d AI icon-bus.png €1078.00 Book now
29/02/20 8 d AI icon-car.png €719.00 Book now
07/03/20 8 d AI icon-car.png €649.00 Book now
07/03/20 8 d AI icon-bus.png €1028.00 Book now
14/03/20 8 d AI icon-car.png €619.00 Book now
14/03/20 8 d AI icon-bus.png €998.00 Book now
21/03/20 8 d AI icon-bus.png €998.00 Book now
21/03/20 8 d AI icon-car.png €619.00 Book now
26/03/20 5 d AI icon-bus.png €449.00 Book now
28/03/20 8 d AI icon-bus.png €978.00 Book now
28/03/20 8 d AI icon-car.png €579.00 Book now
02/04/20 5 d AI icon-bus.png €429.00 Book now
04/04/20 8 d AI icon-car.png €689.00 Book now
09/04/20 5 d AI icon-bus.png €469.00 Book now
11/04/20 8 d AI icon-car.png €649.00 Book now
11/04/20 8 d AI icon-bus.png €1028.00 Book now
16/04/20 5 d AI icon-bus.png €429.00 Book now
Départ Duur Reg   Prix  
Départ Duur Reg   Prix  
Départ Duur Reg   Prix  
Show more

Itinéraire

Départ de Bruxelles  : E19-E411 direction Mons-Charleroi-Namur-  E25-A6 direction Metz  - A31 direction Nancy  -  A31-E21 direction Dijon  -  A6 direction Lyon  - N6-A43-E70 direction Chambéry-Albertville - Moutiers  -  Sortie Valmorel - Les Avanchers D95  -  5km de Valmorel direction Le Crey -  suivez le petit chemin vers le haut.


 

Bergwandelingen

In de zomer is Valmorel een geliefde wandelplaats voor elke wandelliefhebbers. Er zijn maar liefst 200 km aangegeven wandelwegen, geschikt voor jong en oud. Dankzij de (ski)liften kan je de volledige vallei al wandelend uitkammen en alle flora en fauna opsnuiven. 

Langs talloze aangelegde paden kunt u, al dan niet begeleid, op de op het zuiden gelegen hellingen tegenover de Vanoise, de typische Savoye dorpen en de architectuur ontdekken.  Alleen al het uitzicht, de gezonde berglucht en de schitterende landschappen nodigen je als het ware uit om te wandelen. 

 


Wielrennen

De Col de la Madeleine is vooral bekend vanwege wieleretappes in de Ronde van Frankrijk.  De Col de la Madeleine is 25 keer in de Ronde van Frankrijk opgenomen. De eerste keer was in 1969, de meeste recente keer in 2013. De supermooie beklimming aan de noordkant, waarin je 1600 hoogtemeters overbrugt, loopt door het bos, dorpjes en een woest landschap. 

Een mooie, onregelmatige klim.  Het zwaartepunt van de klim ligt in de tweede helft, dus het is zaak om op reserve te beginnen.  Op de top (2.000 m) is het uitzicht fantastisch op het Massief van de Lauzière, de Cheval-Noir en de Mont-Blanc.

 


Mountainbiken

Valmorel biedt méér dan 150 km pistes om met de mountainbike te trotseren.  De mountainbikers kan er zich uitleven in de vallei van Valmorel en Doucy-Combelouvière.  Sommige afdalingen zijn wel 23 km lang.  De parcoursen zijn eveneens ingedeeld voor alle niveaus van mountainbikers. 

Valmorel beschikt ook nog over een – vrij te betreden - Bikepark, met houten constructie en natuurelementen. De stuurvaardigheid en het evenwicht van de mountainbiker wordt hier getest en getraind.

 Watersporten

Valmorel heeft een prachtig openlucht-zwembad, schitterend gelegen en zalig als de zon van de partij is.  Rafting, Canoën en Hydrospeed beoefent men op de woelige Isère-rivier.  Wie eens wat anders in het water wil moet een hydrospeed pakken. Je hangt op een soort kleine surfplank en met flippers kun je je voortbewegen. Je krijgt een helm en knie- en elleboogbeschermers.

Tussen de stroomversnellingen door is er tijd genoeg om vanuit het water naar het natuurgeweld om je heen te kijken. Ook Canyoning is razend populair : het volgen de loop van de Isère door een kloof en het afdalen van watervallen aan touwen, dit alles onder begeleiding van een ervaren en getrainde berggids. 


Spa en Fitness

Naast de wellness van Hotel Chalet Du Crey, kan je je puur ontspannen in het fitnesscentrum en de Spa in Valmorel als ook van de warmwaterbron in kuuroord La Léchère.

 


Animatie en Sportactiviteiten 

Valmorel is gekend voor Parapente, zowel voor beginners als gevorderden.  Je kan het er niet alleen leren tijdens een stage van een week, je kan ook puur de ervaring van een vlucht opdoen in een tandem-vlucht, samen met een professionele begeleider. Zij delen graag hun passie van de vrije vlucht. 

Verder kan je er tal van bergsporten doen, van Via Ferrata tot het beklimmen van verschillende klimmuren.  Of heb je meer interesse in boogschieten, je kan een stage volgen en alle knepen van het schieten leren. Liever paardrijden ? Bergen en bossen op de paardenrug ontdekken. Er worden verschillende tochten aangeboden.

 


"Famille Plus" = 6 verbintenissen voor de aankomst van klein en groot

Familievakantie's zijn een groot voorrecht, zowel voor de ouders als voor de kinderen : het Familie Plus label en de daarbij behorende gemeentes gaan een overeenkomst aan met de familie's en de kinderen om hen te verzekeren van een fijne aankomst en een geslaagde vakantie !

 • Een persoonlijk welkom voor de familie's
 • Aangepaste animaties voor elke leeftijd
 • Van klein tot groot : voor ieder een ander tarief
 • Activiteiten voor klein en groot, het samen beleven of apart van elkaar
 • Alle winkels en diensten bij de hand
 • De kinderen worden verwend door de medewerkers 

Cultuur en Erfgoed 

Duik in de geschiedenis en de tradities van de vallei van de Morel tijdens een bezoek aan:

 • het dorp Quarante Planes: la grange aux arcosses, de broodoven, de kapel Saint-Laurent.
 • het dorp Meiller: achthoekige kapel van Saint-Georges, oude kaasmakerij (met fotoexpositie), broodoven van Lancheverne
 • het dorp Avanchers (chef-lieu): de kapel Saint Roch (met foto-expositie) en de kerk Saint-André
 • het dorp Raclaz (Doucy): museum van Raclaz (expositie van mineralen, foto's, documenten)

Omgeving 

Ook in de omgeving van Valmorel is er veel te doen; zo zijn er fantastisch mooie autoritten te maken naar o.a. Annecy, dat aan één van de zuiverste meren van Europa ligt. Of over hoge bergpassen zoals le col de l’Iseran nabij Val d’Isère, de col du petit St. Bernard op de italiaanse grens of de col de la Madeleine, waar ‘s zomers ook vaak de Tour de France overrijdt.

En dan misschien de stuwdam van Roseland, die met zijn groene kleur van het water een prachtig contrast vormt met de bergen rondom.


Le Grand Domaine

165 km de pistes, 50 remontées mécaniques sur plus de 1250m de dénivelé, 3600 ha de domaine skiable (forêts, pentes douces des alpages et pentes vertigineuses des sommets).

Un véritable paradis pour les amateurs de ski de randonnée et de hors pistes, des variétés de paysages à couper le souffle entre sapins et haute montagne. 

Un domaine ludique avec 6 snowzones comprenant boardercross, snowpark, snowcross... ou encore le nouveau park «PIRATE AVENTURE»

 

Domaine Skiable

Km de pistes : 165 km

48 km   61 km  44 km

Remontées mécaniques

 2        16        32

Snowboardfun 

 2 Snowparks, 1 Halfpipe, Bordercross

Ski de fond

60 km de pistes

Webcam Télésiège des Lanchettes

Webcam Plateau de l'Arenouillaz

Réservez maintenant opener

Participants

&

Promotions hiver

ReadMore
PLUS >
Partie hôtel avec un ami

NEWSLETTER

Restez informé de nos promotions !

NOS PARTENAIRES